A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. További információ Rendben!

Pizza házhozszállítás

Üdvözöljük a Premium Foods oldalán ahol a legjobb házhozszállító éttermeket találja!

étel házhoz szállítás, étel kiszállítás, ebéd rendelés, online ételrendelés
  1. 1.

    Adja meg a címet ahová rendelne. Válasszon várost, utcát az alábbi listákból.

  2. 2.

    A keresés gomb megnyomása után megjelennek azok az éttermek amelyek szállítanak a címre.

  3. 3.

    Válasszon az étlapról majd küldje el a rendelését. A futár hamarosan érkezik a rendeléssel.

Pizza házhozszállítás

A pizza házhozszállítás úgy működik, hogy előbb kiválasztja azt az étteremet vagy pizzériát amelyik szimpatikus Önnek majd kiválasztja az ízlésnek megfelelő pizzát. A felület kitöltése után a rendelése egyenesen az étteremhez vagy pizzériához fut be akik azonnal hozzálátnak a pizza elkészítéséhez.

Első lépésként adja meg a címét ahová rendelni szeretne, a megjelenő étterem listát leszűkítheti azokra az éttermekre, amelyek kínálatában szerepel a pizza ill. a pizza házhozszállítás.

A listánkban szereplő pizzák mindig friss és jó minőségű alapanyagokból készülnek ezért kicsivel drágábbak is, de nem sokkal, viszont a finom és jó minőség megéri az árkülönbséget.

Pizza házhozszállítás Budapest

Weboldalunkon olyan budapesti étteremek és pizzériák szerepelnek, amelyek széles választékban jó minőségű pizzák házhozszállítását teszik lehetővé.

Pizza házhozszállítás nagyobb választékban jelenleg Budapesten az I., II., III., V., VI., VII., VIII., IX., XII., XIII. kerületekben valósul meg, de partnereink Budapest többi kerületébe is működtetnek pizza kiszállítást, így a IV., X., XI., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületkből is lehet rendelést leadni.

Étterem ajánló

Ismer olyan éttermet amelyik kiváló minőségű ételeket készít gyors kiszállítással és szeretné, hogy az étterem szerepeljen a kínalatunkban? Kerjük, küldje el az étterem nevét és címét!